Skip to content
FANTIC XXF 250
250cc 4-takt

FANTIC XXF 250 MY2023

kr 79 990 inkl.moms
  •  

Alle de kraft- og køreegenskaber, der er typiske for 4-takts motorcykler, er nu tilgængelige i Fantic Motocross-serien. Et kryds optimeret til racerløb og som reference i 250-klassen. En cykel, der har drejningsmoment, kraft, aggression, ydeevne, alsidighed og kontrol. Et fuldblod født af Yamahas uovertrufne kvalitet og pålidelighed med hensyn til motor og stel. Optimeret af Fantic for at gøre oplevelsen endnu mere racing og endnu mere unik. Specielt til XXF 250 har vi arbejdet på motoren med det formål at maksimere den japanske motors ydeevne.

Høj balance og toppræstation

trækkraft , drejningsmoment og kraft frigivet af denne 450 er afbalanceret med god køretøjskontrol og håndtering, der gør, at den kan drage fordel af sin enorme kvaliteter, når det er bedst. ECU-systemet er en RX1Pro Athena GET-controller , udviklet af Fantic Racing Department: en racer-controller monteret på en standardcykel. En kontakt placeret på styret bruges til at vælge den perfekte mapping. Fantic tilbyder 3 forskellige indstillinger: Standard , Hard og Soft , der også kan tilpasses til dine behov. Arrow titanium lyddæmpere fra racerproduktion repræsenterer en rigtig fabrikscykel.

Alt under kontrol!

Stor kraft styret af teknologi. XXF 450 er udstyret med traction control og GET launch control . Et stort plus er, at LC-GPA skærmen sidder på skærmen for at forbedre start og vis de forskellige trækkraftsniveauer.

WiGet!

XXF 450 er udstyret med en dedikeret app ” WiGET ”, som er tilgængelig til Android og iOS, med din smartphone kan du justere kortlægningen af ​​styreenheden for tænding og karburator. Tilpas kortlægningen til hver type terræn og overflade. Brug færdige kortlægninger udviklet af Fantic Racing eller opret den perfekte kortlægning kun til din kørestil og dine behov. Du kan også aflæse cyklens timetæller, tilføje servicebemærkninger, læs diagnostik og se motordata i realtid.

Chassis og affjedring på højeste niveau!

At nå dette niveau afhænger af karakteristikaene af aluminiumsrammen og KYB affjedringen med SSS (Speed-Sensitive System), 48 mm gaffelben og 310 mm affjedringsvandring og MX-indstilling udviklet og forbedret af Fantics racingafdeling. Monostødet giver 317 mm i affjedringsvandring og er separat justerbar med bias, kompression og rebound. En svingarm i aluminiumslegering og 21×1,60-19×1,85 fælge foran, 80 / 100-21 – 110 / 90-19 med Pirelli-dæk fuldender hele pakken. Nissin bremsekaliber med 270 mm skiver foran og 240 mm bag

Tekniska data