Skip to content
FANTIC XMF 125 PERFORMANCE €5

FANTIC XMF 125 PERFORMANCE

kr 59 999 inkl.moms
  • Farve: Hvid
  • Euro 5
  • Garanti : 2 år
  •  
Her er den nye XMF 125 Performance med den helt og stærke Minarelli 125cc 4-taktsmotor. Den nye motor, er den seneste generation af 125’ere med elektroniske brændstofindsprøjtning, der kan sikre fuld effekt, indenfor A1 kørekortets rammer og samtidig opfylde Euro 5-homologeringsparametre. Men vigtigst af alt, er at XMF 125 er den FEDESTE super motard på markedet – intet er i nærheden af XMF125!

MOTOR

Den Italiensk producerede Minarelli-motor er en af de stærkeste motorer i 125cc klassen. Det er en højteknologisk 125 cc, 4-takts motor med højere ydeevne end tidligere Euro 4 motorer. Vel at mærke samtidigt med at overholde de strengere Euro 5 normer. Nøglefaktorer for at opnå dette er den elektroniske brændstofindsprøjtning, variable knasttider og den nye kobling. VVA-systemet tilbyder hurtig respons og maksimal acceleration til enhver tid. Det nye topstykke giver en mere effektiv forbrænding, som giver mere kraft, mindre brændstofforbrug og forurening.

CHASSI

Stellet på Fantic’s Performance motard, XMF 125 er lavet af CrMo stål. XMF 125 Performance er udstyret med Fantic 41 mm upside down forgaffel, sadel med nyt skum giver øget ergonomi og komfort. Den nye Motard XMF-version er størrelsesmæssigt som en ægte racer. Motard dæk 100 / 80×17 – 130 / 70×17 monteret på eger hjul runder det helfede udtryk af. Ekstremt store bremser (skive 320 mm foran og 220 mm bag) med CBS funktion (kombinerede bremser).

UDSTYR

XMF 125 Motard Performance er udstyret med 41 mm upside down forgaffel og Fantic svingarm med progressivt led. Den nye styrkåbe, forskærm og grafikken er inspireret af Fantic Racing-modellerne. Fås i ”White Version” med linjer, der minder om Fantics fabriks racere.

Tekniska data