Skip to content
FANTIC XX 250
250cc 2-takt

FANTIC XX 250

kr 74 990 inkl.moms
  •  
NYHED
XX 250 kommer fra Fantic Factory Team Maddii, der dominerer og vandt de nationale og internationale mesterskaber Internazionali d’Italia 2021 med Nicholas Lapucci.

MOTOR

Vi kan garantere, at XX 250 leverer adrenalin og eksplosiv kraft, som kun en totakts kan. Med opdatering af et stempel fra Maddii Factory, udstødningssystem og Fantics styreenhed XX250 bliver endnu mere kraftfuld og eksplosiv. Et ekstremt kraftfuldt, men afbalanceret våben.

MOTOR MAPPING

XX250 er udstyret med en kontrolkontakt til at ændre kortlægningen af ​​motoren. Kort 1 ”er fuld effekt,” Kort 2 ”reducerer effekten, dette gør XX 250 bliver let at tilpasse til din kørsel.

CHASSI

XX 250 har et af de bedste stel i sin klasse. Stellet er et semi-dobbelt vuggestel i aluminium, hvilket giver ekstra høj stivhed og et ekstremt let stel. Kayaba affjedringssystemet, som har været et referencepunkt i terrænområdet i flere år, behøver ingen introduktion. SSS (Speed-Sensitive System) 48 mm gaffel, 300 mm affjedringsvandring og fuldt justerbar Kayaba bagstøddæmper med 315 mm affjedringsvandring. Letdoserede bremser fra Nissin hvor forskiven er Ø 270 mm og Ø 240 mm bag. Pirelli dæk 80 / 100-21 – 110 / 90-19 og sorteloxerede fælge 21×1,60 – 19×2,15.

UDSTYR

Sadel, tank, plastik osv. – Fantics designere har arbejdet sammen med konkurrencetestteamet og udviklet ergonomien efter kravene fra motocross og supercross. Efter megen research fra Fantic Racing-afdelingen giver ergonomien enestående komfort og kontrol til føreren. Indførelsen af ​​en meget tynd tank, kølerdæksel, sidepaneler og sæde giver føreren øget frihed i sin kørestilling. Den centrale del af cyklen er kendetegnet ved en smal linje, der giver maksimal kontrol og stabilitet ved alle hastigheder. Den reducerede centrale plads muliggør et fast greb om knæområdet og muliggør større bevægelsesfrihed og kontrol i sving, hop og hop. Styret er lavet af 28 mm aluminium.

Tekniska data