Skip to content
FANTIC XX 125
125cc 2-takt

FANTIC XX 125 MY2024

kr 65 990 inkl.moms
  •  
NYHED
En cykel designet til racerløb, men samtidig nem at håndtere. En racermaskine, der fungerer ekstremt fra det øjeblik, porten sænkes til det ternede målflag. XX 125 er den perfekte kombination af nem håndtering, design, ergonomi og smidighed. Yamaha 125cc totakts er meget værdsat for sin ydeevne og pålidelighed, dette var et udgangspunkt for udviklingen af ​​XX-projektet.

MOTOR

Yamaha 2-takts 125cc motor, udviklet af Fantic. Motoren viser en perfekt balance mellem lavere og højere hastigheder, med en eksplosion af kraft i toppen. CDI-boksen udviklet af Fantic Racing-afdelingen garanterer perfekt forbrænding ved enhver hastighed. Ekspansionsrøret fra Arrow er specielt designet til MX-brug ved høje hastigheder. En lyddæmper i aluminium og 38 mm Mikuni TMX karburator supplerer motorens tekniske pakke. Den høje ydelse er opnået ved at arbejde med optimering af motor, udstødning og CDI. Dette placerer den nye XX 125 i toppen af ​​sin kategori.

NOT ONLY COOL

Et fantastisk forkromet ekspansionsrør vil fortælle verden højt og tydeligt om to-takts vidundere. Vores R&D-afdeling arbejdede hårdt på en komponent, der er nøglen til ydeevne og designet specifikt til MX-brug på højt niveau. Takket være lyddæmperen i støbt aluminium sikrer vi også overholdelse af FIM-reglerne. 100% klar til løb!

UDSTYR

Sadel, tank, plastik osv. – Fantics designere har arbejdet sammen med konkurrencetestteamet og udviklet ergonomien efter kravene fra motocross og supercross. Efter megen research fra Fantic Racing-afdelingen giver ergonomien enestående komfort og kontrol til føreren. Indførelsen af ​​en meget tynd tank, kølerdæksel, sidepaneler og sæde giver føreren øget frihed i sin kørestilling. Den centrale del af cyklen er kendetegnet ved en smal linje, der giver maksimal kontrol og stabilitet ved alle hastigheder. Den reducerede centrale plads muliggør et fast greb om knæområdet og muliggør større bevægelsesfrihed og kontrol i sving, hop og hop. Styret er lavet af 28 mm aluminium.

AS YOU WANT ME

Hvordan er banen i dag? Vådt sand? Perfekt pakket snavs? Intet problem. XX125 kommer med to indstillinger for motorkortlægning, som du kan få adgang til fra styret. Soft Mapping forsinker tændingstidspunktet, giver en mere skånsom levering og anbefales til et mere forræderisk terræn, til en cykel, der altid er lydhør og håndterbar, uden at ofre adrenalinsuset af maksimal kraft.

Tekniska data