Skip to content
FANTIC CABALLERO
DELUXE 500

FANTIC DELUXE 500

kr 86 999 inkl.moms
  •  
  • Garanti : 2 år
  • Registrering A / A2
  • Färg: Sort/Guld
  •  
Caballero Deluxe 500 er bygget efter samme tekniske specifikation som 500 Scrambler. Dog er der lagt meget mere vægt på looket med detaljer som andet styr, en moderne grå farvet brændstoftank som matcher det brune læder. Hvis en Caballero er cool, er er DELUXE ober- cool med sin rigtige blanding af by- og offroad-motorcykel!

MOTOR

Den 1-cylindrede vandkølede motor med 4-ventiler er nu Euro5 godkendt. Takket være opdateringen er ​​ECU-enheden og brændstofindsprøjtningen blevet optimeret, hvilket betyder, at momentet er bedre ved alle hastigheder. Lyddæmperen fra ARROW er lavet i Italien og har dobbelt afgang med en herlig fed lyd.

CHASSI

For at holde vægten nede er Caballero serien blevet udstyret med et stel i krom-molybdæn stål. Forgaflen er en 41 mm Upside down FANTIC FRS, affjedringen bag er en justerbar FANTIC FRS. 19” for- og 17” baghjul, er udstyret med Pirelli Scorpion Rally 110 / 80-19 & 140 / 80-17. Bremseskiverne (320 mm foran og 230 mm bag) med ABS (som kan slukkes ved terrænkørsel) garanterer sikkerhed i alle situationer.

UDSTYR

Deluxe skiller sig ud fra de øvrige Caballero modeller med sin moderigtige grå brændstoftank, fede styr og lækre læderdetaljer, der matcher sadlen. Flere detaljer er opdateret på DELUXE, så som sider panelerne i en mørkere nuance i metallisk grå og mat sort. Brune håndtag og Deluxe-grafik på sidepladerne komplementerer cyklens stil.

Tekniska data