Skip to content
FANTIC CABALLERO
SCRAMBLER 500
FANTIC CABALLERO
SCRAMBLER 500
Föregående bild
Nästa bild

FANTIC SCRAMBLER 500

kr 84 995 inkl.moms
  •  
  • Garanti : 2 år
  • Registrering A / A2
  • Farve: rød
  •  
Dedikeret til dem, der har store drømme, er Fantic Caballero Scrambler 500 fascineret af ideen om at genopleve de legendariske 70’ere som et tidløst ikon. En motorcykel med et umiskendeligt, let og essentielt design. Som også giver dig fuld handlefrihed i ethvert terræn. Let og agil på vejen, og aggressiv i terræn, med den nye Caballero Scrambler får du sjov uden begrænsninger. Med en kraftig 1-cylindret motor lever Scrambler op til forventningerne til en rå gademaskine med et urbant coolt look!

MOTOR

Den 1-cylindrede vandkølede motor med 4-ventiler er nu Euro5 godkendt. Takket være opdateringen er ​​ECU-enheden og brændstofindsprøjtningen blevet optimeret, hvilket betyder, at momentet er bedre ved alle hastigheder. Lyddæmperen fra ARROW er lavet i Italien og har dobbelt afgang med en herlig fed lyd.

CHASSI

For at holde vægten nede er Caballero serien blevet udstyret med et stel i krom-molybdæn stål. Forgaflen er en 41 mm Upside down FANTIC FRS, affjedringen bag er en justerbar FANTIC FRS. 19” for- og 17” baghjul, er udstyret med Pirelli Scorpion Rally 110 / 80-19 & 140 / 80-17. Bremseskiverne (320 mm foran og 230 mm bag) med ABS (som kan slukkes ved terrænkørsel) garanterer sikkerhed i alle situationer.

UDSTYR

En skinnende rød benzintank og de gule detaljer, inspireret af den ikoniske Fantic Motor Caballero fra 70’erne. Bredt cross styr, udstødningssystem fra Arrow, mange CNC fræsede detaljer, LED-lys foran og bag gør Caballero til den mest ønskede maskine for alle aldre.

Tekniska data