Skip to content
FANTIC CABALLERO
RALLY 500

FANTIC RALLY 500

kr 96 999 inkl.moms
  •  
  • Garanti : 2 år
  • Registrering A / A2
  • Farve: grøn
  •  
CABALLERO Rally er topmodellen i Fantic programmet. Med 50 mm mere affjedringsvandring og flere off-road orienterede forbedringer har den ikke kun det fede udseende, men kan ret faktisk også køres hårdt i terræn. De seriemonterede Michelin Anakee Adventure dæk ikke kun komplementerer RALLY’s visuelle udtryk, de er også ekstremt effektive, når du er på siden af ​​asfalten. Rally er klar til at rive dig en tur gennem terrænet på den mest cool måde!

MOTOR

Den 1-cylindrede vandkølede motor med 4-ventiler er nu Euro5 godkendt. Takket være opdateringen er ​​ECU-enheden og brændstofindsprøjtningen blevet optimeret, hvilket betyder, at momentet er bedre ved alle hastigheder. Lyddæmperen fra ARROW er lavet i Italien og har dobbelt afgang med en herlig fed lyd.

CHASSI

For at holde vægten nede på den mest off-road orienterede Caballero er Rally blevet udstyret med et stel i krom-molybdæn stål. Forgaflen er en 43 mm Upside down FANTIC FRS som kan justeres i compression og preload, affjedringen bag er en justerbar FANTIC FRS. 19” for- og 17” baghjul, er udstyret med 130 / 80-19 & 140 / 80-17 dæk. Bremseskiverne (320 mm foran og 230 mm bag) med ABS (som kan slukkes ved terrænkørsel) garanterer sikkerhed i alle situationer.

UDSTYR

Caballero Rally tilbyder flere of-road detaljer, så som: Cross styr med crossbar, høj forskærm, motorbeskyttelsesplade, forlygte med beskyttelsesgitter, vindafvister for og fede crossdæk. Der er to farver at vælge mellem, udover army grøn er sand ny farve til 2022.

Tekniska data