Skip to content
FANTIC CABALLERO
FLAT TRACK 500
FANTIC CABALLERO
FLAT TRACK 500
Föregående bild
Nästa bild

FANTIC FLAT TRACK 500

kr 84 995 inkl.moms
  •  
  • Garanti : 2 år
  • Registrering A / A2
  • Färg: silver
  •  
Föregående bild
Nästa bild
KØR HURTIG DREJ TIL VENSTRE … IGEN Denne spændende ”alternative” måde at køre motorcykel på kommer direkte fra grusvejen i USA. Dette er faktisk den allerførste produktionsmotorcykel med 19” lovlige egerhjul for og bag. Caballero Flat Track blev født for at give dig et overblik over livet. Fortsæt med at dreje til venstre, omgang efter omgang, og udfordr dig selv for at opnå den bedste omgangstid. Så smid andre drivere ind, og det sjove begynder.

MOTOR

Den 1-cylindrede vandkølede motor med 4-ventiler er nu Euro5 godkendt. Takket være opdateringen er ​​ECU-enheden og brændstofindsprøjtningen blevet optimeret, hvilket betyder, at momentet er bedre ved alle hastigheder. Lyddæmperen fra ARROW er lavet i Italien og har dobbelt afgang med en herlig fed lyd.

CHASSI

For at holde vægten nede er Caballero serien blevet udstyret med et stel i krom-molybdæn stål. Forgaflen er en 41 mm Upside down FANTIC FRS, affjedringen bag er en justerbar FANTIC FRS. 19” for- og 19” baghjul, er udstyret med 130 / 80-19 & 140 / 80-19 dæk. Bremseskiverne (320 mm foran og 230 mm bag) med ABS (som kan slukkes ved terrænkørsel) garanterer sikkerhed i alle situationer.

UTRUSTNING

Ikoniskt design med samme CABALLERO skrift på tanken som for 50 år siden. Side nummerpladerne viser nummeret 19, en henvisning til den karakteristiske Flat Track hjulstørrelse på 19”. Udover den matsorte farve er der til modelåret 2022 tilkommet en ny farve, en ny matsølv som matcher den matgrå og matsorte sidekåbe farve.

Tekniska data